WWFT Helpdesk

V&A » Consulting » WWFT Helpdesk

WWFT Helpdesk

De WWFT (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) is niet de meest omvangrijke wet waaraan u zich als accountant dient te houden.

Toepassing van de WWFT in de dagelijkse praktijk is echter niet altijd eenvoudig. Of dit nu in de auditpraktijk is of juist in de non-auditpraktijk. Het wegen van praktijkcasussen stelt accountants, compliance officers en beleidsbepalers soms voor grote dilemma's.

Wij hebben ruime expertise opgebouwd in het wegen van WWFT casuïstiek alsmede hebben wij ervaring met het externe toezicht op de naleving van de WWFT. Wij ondersteunen u graag bij het afwegen van dilemma’s in praktijkcasussen. Ook kunnen wij u adviseren omtrent externe meldingen en de bijbehorende te hanteren teksten.

Om u snel van dienst te kunnen zijn hebben wij een WWFT-helpdesk ingericht. Op onderstaand formulier kunt u de relevante gegevens van de casus vermelden zodat wij snel het feitencomplex tot ons kunnen nemen. De door u ingevulde gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Wij nemen na ontvangst van het formulier contact met u op over de verwachte tijdsbesteding en -kosten alsmede de planning.

Wenst u vooraf meer informatie over deze dienstverlening, neem dan contact op met:

drs. A.A. Boxum RA EMITA (telefoon: 06-57044392).

Ook kunt u uw vraag aan ons mailen naar wwft@vna-aa.nl.

Webformulier

Algemene gegevens

Gegevens met betrekking tot de casus:

Onderstaand vragen we u enkele relevante gegevens in te vullen die nodig zijn om snel een redelijk begrip van het feitencomplex te krijgen en u daarmee zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De hier opgenomen gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Nieuw verschenen boek

Nieuw Boek

Persoonlijke bespiegelingen van V&A Professionals (2019)

Bestel nu het boek!

Contact informatie

V&A
Jonckerweg 15
2201 DZ Noordwijk
Tel: 071 36 158 00
Meer contact  twitter