1 juni 2021, Bunnik – Compliance community

Compliance community

Prijs:€ 235,00 (excl. btw)
Prijs V&A relaties:€ 210,00 (excl. btw)
Jaar abonnement€ 700,00 (per jaar excl. btw)
Abonnement (relaties)€ 700,00 (per jaar excl. btw)
Cursusnummer:2021002
Datum en locatie:1 juni 2021 – Bunnik
Tijd:14.15-17.30 uur
PE-Punten:3
Niveau:Basis en gevorderd
Bestemd voor:MKB Accountants, Openbaar accountants, Overheids accountants, Accountants-in-business, Accountants in opleiding
Kennisgebied:Controle, Bestuurlijke informatie voorziening, Externe verslaggeving, Corporate governance, Beroepsvaardigheden, Compliance, Wet- en regelgeving

Inhoud

Voor wie is de V&A Compliance Community interessant?

De primaire doelgroep voor de V&A Compliance Community is (plv) Compliance officers van accountantskantoren. Gedurende een jaarcyclus komen onderwerpen voorbij die zowel audit- als non-audit gerelateerd zijn. Een aantal onderwerpen is zeker ook interessant voor bestuurders (bijvoorbeeld gerelateerd aan de 53 maatregelen) en vaktechnisch geïnteresseerden.

Tijdens de V&A Compliance Community inventariseren we welk onderwerp voor de volgende bijeenkomst interessant is. Daar zoeken wij vervolgens een passende inleider bij.


Wat is de opzet van de V&A Compliance Community?

De coördinatie van de V&A Compliance Community ligt bij ons. Een door V&A aangezochte spreker leidt het onderwerp in. Vervolgens faciliteren wij gesprekken in kleinere groepjes dan wel plenair. Het belangrijkste doel van de V&A Compliance Community is steeds om van elkaar te leren. En om vervolgens ook het geleerde in de praktijk toe te passen, op het moment dat zich een soortgelijk vraagstuk voordoet. Na afloop van de bijeenkomst worden de gebruikte slides (en ander relevant materiaal) aan de deelnemers toegestuurd. Een tweede belangrijke doel dat we nastreven is dat kernpunten van de meningsvorming ook met het accountantsberoep worden gedeeld. Soms zal dat in artikelvorm zijn, soms in slides, of in blogvorm. Waar V&A op enigerlei wijze publiceert naar aanleiding van de V&A Compliance Community zal dat altijd in anonimiteit zijn (de informatie zal niet herleidbaar zijn tot personen of accountantskantoren).

Onderwerp deze bijeenkomst

Het onderwerp voor deze bijeenkomst is nog niet bekend. Wanneer bekend, actualiseren wij onze website.   

Tijdens de bijeenkomst komen diverse detailonderwerpen aan de orde maar ook is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

De gegevens: 

Datum1 juni 2021
Inloop14.15 uur
Aanvang14.30 uur
Einde17.30 uur
Borrel17.30 – circa 18.30 uur
OpmerkingDe prijs voor deze bijeenkomst is € 225 (excl. BTW) voor relaties. Voor niet-relaties: € 250 (excl. BTW).  Ook kunt u een abonnement aanschaffen dat recht geeft op alle 4 kwartaalsessies. De prijs hiervoor is € 750 excl. BTW. Kunt u onverhoopt een bijeenkomst niet bijwonen dan kunt u in uw plaats een collega de bijeenkomst bij laten wonen.
LocatieLocatie 78, Burgemeester van de Weijerstraat 78, te Bunnik
AanmeldingGraag uiterlijk 25 november 2020, via onze website of via een e-mail aan info@vna-aa.nl  

Na afloop is onder het genot van een hapje en een drankje gelegenheid om in ontspannen sfeer met elkaar na te praten. 

Docent(en)

Wanneer het onderwerp voor de bijeenkomst bekend is, zoeken wij daar een of twee geschikte inleiders bij. Wanneer bekend, actualiseren wij de informatie op onze website.

Locatie

Locatie 78, Burgemeester van de Weijerstraat 78, te Bunnik

Let op: de locatie is dus gewijzigd ten opzichte van de vorige compliance bijeenkomsten!