ESG podcast Informatiekwaliteit

ESG podcast Informatiekwaliteit

Datum:
26-04-2023
Prijs:
€ 29,00 excl. 21% BTW
PE-uren:
1

ESG podcast Informatiekwaliteit

In deze online learning worden onderwerpen behandeld die centraal staan binnen ESG. Behandeling van het onderwerp vindt plaats door middel van een podcast en een PowerPoint.

In deze podcast staat het onderwerp “Informatiekwaliteit” centraal (of deftiger geformuleerd: kwalitatieve kenmerken van informatie). Dit is één van de vijf concepten die in ESRS 1 (algemene standaard duurzaamheidsverslaggeving) is opgenomen. De podcast is als losse podcast te gebruiken, maar kan ook goed in samenhang met podcasts over de andere concepten van ESRS 1 worden gebruikt. Deze podcast duurt ongeveer 15 minuten.

In deze podcast worden fundamentele uitgangspunten van informatiekwaliteit behandeld, alsook de aspecten die de informatiekwaliteit verbeteren. Fundamentele uitgangspunten betreffen: Relevantie en Getrouwe weergave. Aspecten die de informatiekwaliteit verbeteren betreffen: Vergelijkbaarheid, Verifieerbaarheid, en Begrijpelijkheid. Het beluisteren van de podcast zal je helpen  alert te zijn op vormen van ‘Green washing’ in het duurzaamheidsverslag.

Inloggen

of

    Factuuradres