V&A Nieuws - 3 juni 2020 - Welkom Annewieke Sukking

V&A » Nieuws

Nieuws
jun 3

Written by: Outhands
3-6-2020 08:16 

Met ingang van 25 mei 2020 is Annewieke ons team komen versterken als medewerker opleidingen bij V&A. Zij stelt zich graag even voor.

Mijn naam is Annewieke en ik ben geboren en getogen in Zuidlaren (een klein dorp in Drenthe). Sinds 1996 woon ik in Apeldoorn en ben ik getrouwd met Herman. Wij houden van kamperen in Duitsland en Oostenrijk en wandelen graag. Eén van mijn grootste passies is balletles geven aan kinderen.

Ik heb bij diverse werkgevers in de omgeving van Apeldoorn gewerkt. Het mooie vind ik dat ik diverse functies heb vervuld. Ik ben opgeleid als secretaresse maar dit vak is dusdanig veranderd, dat mijn werkzaamheden steeds anders zijn: van verkoop van natuursteen, marketing- & communicatiemedewerker bij een groothandel voor kunstschildermaterialen en meest recent secretarieel medewerker bij een accountantsorganisatie (ondersteuning, coördinatie en organisatie). En nu dus medewerker opleidingen bij V&A. Zo heb ik mijzelf continu kunnen ontwikkelen en ik verwacht dat bij V&A ook verder te kunnen doen.

Tags:
Categories:
Location: Blogs Parent Separator Nieuwsblog V&A
Nieuw verschenen boek

Nieuw Boek

Persoonlijke bespiegelingen van V&A Professionals (2019)

Bestel nu het boek!

Contact informatie

V&A
Jonckerweg 15
2201 DZ Noordwijk
Tel: 071 36 158 00
Meer contact  twitter