Welkom Jasmin Atikovic

31 januari 2024 - Welkom Jasmin Atikovic

Met ingang van 1 februari 2024 komt Jasmin Atikovic MSc RA ons team versterken. In zijn functie als Senior Consultant zal hij invulling geven aan het uitvoeren van kwaliteitsbeoordelingen van controledossiers, het verlenen van compliance-ondersteuning, het oplossen van Wwft-vraagstukken en het verzorgen van vakinhoudelijke consultaties

Voorafgaand aan de overstap naar V&A was Jasmin 2 jaar werkzaam bij Countus als Compliance Officer en Medewerker Bureau Vaktechniek & Compliance. Voordat hij bij Countus in dienst trad, heeft hij in de openbare accountantspraktijk gewerkt bij Mazars en BakerTilly.

Sinds 2018 is Jasmin ook werkzaam voor Nyenrode Business Universiteit. Zijn werkzaamheden voor de universiteit blijft hij voortzetten.
Met zijn ervaring is Jasmin een mooie toevoeging aan ons team. Hij zal ons complianceteam verder versterken en wij denken dat hij goed past bij de cliënten van V&A. Wij zijn erg blij met zijn overstap naar V&A en de bijdrage die hij zal gaan leveren aan het verder verbeteren van het accountantsberoep.

We wensen Jasmin veel plezier en succes in zijn nieuwe rol. Jasmin zal met ingang van 1 februari 2024 bereikbaar zijn via jasmin@vna-aa.nl.