Continuering Cedeo erkenning voor V&A

10 november 2014 - Continuering Cedeo erkenning voor V&A

cedeo*erkend logo


10 november 2014 –  Continuering Cedeo erkenning voor V&A

Cedeo heeft onze opleidingen recent diepgaand getoetst en een nieuwe erkenning voor drie jaar voorgesteld. Dit besluit is gebaseerd op een lovend onderzoeksrapport dat als einduitkomst “Resultaat 1”, de hoogst denkbare score, opleverde.

Deze uitkomst komt voor ons niet als een verrassing, omdat het aansluit op de terugkoppeling die we op elke training krijgen in de evaluatieformulieren. Natuurlijk zijn we wel blij over deze uitslag. In het bijzonder vanwege de terugkoppeling die de ondervraagde deelnemers gaven. Een greep uit de citaten:

Impact van de V&A trainingen

“Ik ben heel tevreden over de cursus, hij heeft mij veel inzichten verschaft. Ik heb daadwerkelijk op een andere manier naar het vak van de accountant leren kijken”.

Toepassing in de praktijk

“Het was echt een nuttige cursus waarin heel veel praktijkvoorbeelden werden behandeld, waardoor je een goed idee kreeg van hoe je dit in je eigen werkzaamheden kan toepassen”.

Docenten, storytelling & profijt

“Ik ben uitermate tevreden over deze docent. Hij wist heel goed waar hij over sprak én hij leefde zich goed in in ons als deelnemer. Door deze combinatie werd de cursus nog meer op maat gesneden en leverde dus extra profijt op”.

“Doordat de docent zelf veel ervaring had, kon hij hier op een boeiende manier over vertellen. Dit gaf een extra dimensie en maakte dat de cursus meer was dan alleen een overdracht van kennis”.

Overall mening over V&A

Alle ondervraagden zeggen dan ook dat ze in de toekomst graag nog eens gebruik zouden maken van het cursusaanbod van V&A. “Als het weer zo goed aansluit bij mijn werkzaamheden dan levert het alleen maar voordeel op”.

Tot slot: we zijn dankbaar voor deze mooie uitslag, maar realiseren ons dat elke training opnieuw de volle 100% vraagt in termen van het luisteren naar de behoefte van onze opdrachtgevers, de opzet en ontwikkeling van trainingen, de voorbereiding door onze trainers, en de interactie met de individuele deelnemers. Dat is dan ook waar we ons weer met veel passie de komende drie jaar voor inzetten. We hopen zo op onze manier en binnen onze mogelijkheden ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van het mooie accountantsberoep!