Niels van Nieuw Amerongen benoemd tot hoogleraar MKB Accountancy

11 januari 2022 - Niels van Nieuw Amerongen benoemd tot hoogleraar MKB Accountancy

V&A is verheugd te kunnen mededelen dat Niels van Nieuw Amerongen is benoemd tot hoogleraar bij Nyenrode Business Universiteit. Niels zal de leerstoel “Kreston Netherlands MKB Accountancy” gaan bekleden. De focus van zijn hoogleraarschap zal liggen op het MKB-deel van de accountancysector. Dit deel van de accountancy markt is divers én zeer belangrijk voor de gehele accountancysector. Een specifieke leerstoel op dit terrein is een goede ontwikkeling en een verrijking voor zowel de accountancy sector als de academische wereld.

Wij complimenteren Nyenrode en Kreston Netherlands met het instellen respectievelijk sponsoren van deze leerstoel voor de MKB accountancy sector. Deze sector krijgt tot op heden binnen de wetenschappelijke wereld minder aandacht. Deze leerstoel zal daarin naar verwachting een positieve verandering brengen.

Uiteraard feliciteren wij onze gewaardeerde collega Niels persoonlijk met deze welverdiende benoeming. Wij wensen hem veel plezier en succes als hoogleraar. En gelukkig voor onze cliënten en V&A zal Niels naast zijn hoogleraarschap gewoon actief blijven binnen V&A.

Albert Bosch

Kreston sponsort leerstoel MKB Accountancy Nyenrode