Studieboek Principles of Auditing gereed

28 juni 2014 - Studieboek Principles of Auditing gereed

De derde editie van het internationale studieboek Principles of Auditing: An Introduction to International Standards on Auditing is gereed en binnenkort te bestellen. De derde editie van dit gerenommeerde studieboek is geschreven door de professoren Rick Hayes (California State University Los Angeles), Philip Wallage (KPMG, Vrije Universiteit Amsterdam en Universiteit van Amsterdam) en Hans Gortemaker (Erasmus Universiteit Rotterdam).

Deze derde editie is mede tot stand gekomen met substantiële bijdrages van Albert Bosch (V&A en Vrije Universiteit Amsterdam), Jeanine van Gestel (Kriton en Vrije Universiteit Amsterdam) en Peter de Wolff (Universiteit van Amsterdam).

De bijdrage van Albert heeft onder meer bestaan uit quality review van diverse hoofdstukken, specifiek gericht op de clarified International Standards on Auditing en de ontwikkeling en actualisatie van cases waarmee het boek is  verrijkt.

Deze bijdrage past in onze missie om bij te dragen aan de ontwikkeling van het accountantsberoep en de opleiding van een nieuwe generatie accountants.