V&A introduceert AAA Learning

27 maart 2018 - V&A introduceert AAA Learning

In het achterliggende jaar hebben we hard gewerkt aan het ontwikkelen van een platform voor E-Learning. In 2017 hebben we dit platform vooral achter de schermen aangeboden. Maar vanaf vandaag hebben we het genoegen om nu voor een breed publiek onze online catalogus beschikbaar te stellen. We hebben een mooie naam voor ons label gevonden dat perfect de mogelijkheden van onze E-learning laat zien: AAA Learning:

  • Anywhere: voor je leertraject ben je niet meer gebonden aan een fysieke locatie;
  • Anytime: je volgt je leertraject op het moment dat het jou uitkomt;
  • Anyhow: ons platform is op verschillende manieren te gebruiken: eenvoudige meerkeuzevragen, uitgebreide online learning mogelijkheden (al dan niet met behulp van videomateriaal), en in combinatie met class-room training (blended learning).

Onze vaste klantenkring heeft inmiddels ruime ervaring met onze onderwijsvisie en -didactiek. Het is onze missie om bij te dragen aan de ontwikkeling van individuele professionals en ook accountantskantoren als geheel. Dit werkt stapsgewijs. Zo worden we elke dag een beetje beter en over een langere tijdsperiode wordt zodoende een significante vooruitgang geboekt. Ons AAA learning platform faciliteert daar in het bijzonder in, omdat je hiermee niet meer afhankelijk bent van tijd en plaats van beschikbare V&A professionals: je leert van V&A op de momenten die jou het beste uitkomen!

Ons aanbod – AAA Learning

Tot nu toe was ons AAA-learning aanbod vooral gericht op tailormade online learning programma’s voor grotere groepen deelnemers. Maar vanaf vandaag verandert dit, want vanaf nu kan iedereen die daar interesse in heeft AAA Learnings bij ons volgen. De e-learning modules bestaan uit toepassingsgerichte sets van toetsvragen terwijl online-learning modules ook theoretische kaders en uitgewerkte voorbeelden bevatten. We starten met een aantal basismodules op de gebieden onafhankelijkheid en financiële verslaggeving. Daarnaast werken we dit jaar hard aan verbreding van ons aanbod. Aanmelding voor een module werkt erg eenvoudig:

  • Bepaal eerst welke module voor jou op dit moment het meest interessant is, door op de naam van een module te klikken kan je een samenvatting van de module vinden;
  • Navigeer dan vervolgens naar de knop ‘bestellen’;
  • Maak een online profiel aan. Dit is nodig vanwege te ontvangen PE certificaat; 
  • Aansluitend krijg je toegang tot de gewenste module;
  • In ons aanbod is begrepen dat je een AAA learning maximaal één keer (zonder extra kosten) over mag doen mocht je in het uitzonderlijke geval (?) niet in één keer slagen.

Ben je geïnteresseerd in de trainingen, bekijk dan hier ons aanbod: V&A Aanbod Online Learning

Organisaties die een meerdere medewerkers een learning module willen laten doen, kunnen contact met ons opnemen voor de aanmelding en facturatie van de learning modules.

Meer informatie en vragen

Mocht je meer informatie wensen over onze trainingen of heb je vragen over een training, stuur dan een e-mail met je vraag of verzoek naar trainingen@vna-aa.nl. Ook kun je met ons telefonisch contact opnemen:

Vera Bik Technische ondersteuning06 57 01 50 84
Alex BoxumInhoudelijke ondersteuning en offerteaanvraag06 57 04 43 92