V&A organiseert VTO’s in 2019

24 december 2018 - V&A organiseert VTO’s in 2019

Met het succes van de V&A Compliance Community breidt V&A haar kennisdelingsprogramma uit met een vakinhoudelijke variant: het VTO (VakTechnischOverleg). We gaan op kwartaalbasis bijeenkomsten organiseren, onderscheiden voor de doelgroepen “non-assurance praktijk” (ochtend) en “assurance praktijk” (middag). Deelname staat open voor iedereen die werkzaam is in de accountantspraktijk.

Per bijeenkomst bespreken wij een actueel onderwerp, waarbij we onder andere aandacht besteden aan (recente) uitspraken van de Accountantskamer. De bijeenkomsten kenmerken zich door een hoog praktijkgehalte en er is volop ruimte voor eigen inbreng!

Noteer alvast de volgende data in je agenda:

  • 14 februari 2019
  • 23 mei 2019
  • 12 september 2019
  • 11 december 2019

De kosten bedragen € 220 (exclusief btw) per bijeenkomst, en zijn grotendeels bedoeld om de kosten van PE verplichtingen en ontwikkelkosten te kunnen dekken. Relaties krijgen 10% korting. Een abonnement voor alle vier de bijeenkomsten (assurance of non-assurance) in 2019 is ook mogelijk: daarvoor bedraagt de jaarbijdrage € 660 (excl. BTW). Tenslotte is een combi abonnement (assurance en non-assurance) ook mogelijk: daarvoor bedraagt de jaarbijdrage € 1.250 (excl BTW).

Drs Cornelis Kramer RA is de coördinator van de VTO’s. Bij hem kun je terecht voor vragen over de VTO’s (06 2450 3490). Aanmelden kan per mail via cornelis@vna-aa.nl of via onze website onder open inschrijvingen.

Voor dagdeelnemers (degenen die beide bijeenkomsten volgen) is er een lunch beschikbaar en na de middagsessie is er een afsluitende borrel.

v&a elke dag een beetje beter

We ontmoeten je graag op onze bijeenkomsten en hopen zo met elkaar vakinhoudelijk weer een beetje beter te worden.

Meer over het VTO lees je in de onderstaande flyer.

Met vriendelijke groet,

Dr C(Niels).M. van Nieuw Amerongen RA