V&A verkrijgt als eerste de NBA accreditatie voor de training Continuïteit (verplicht PE-onderwerp 2021)

30 april 2021 - V&A verkrijgt als eerste de NBA accreditatie voor de training Continuïteit (verplicht PE-onderwerp 2021)

V&A is door de NBA geaccrediteerd voor het verplichte PE-onderwerp 2021 ‘Continuïteit’. Daar zijn wij uiteraard blij mee, want hiermee kunnen onze klanten helpen. Elke dag een beetje beter.

Onze training duurt 4 uur en is klassikaal of via Teams, afhankelijk van de mogelijkheden. Ondanks ons groeiende aanbod aan e-learning en online programma’s hebben wij voor een volledig klassikale variant gekozen. De training bestaat voor een belangrijk deel uit casuïstiek en het bediscussiëren van en reflecteren op die casuïstiek. Wij denken dat dit voor deelnemers beter lukt in een volledig klassikale setting.

Met het verkrijgen van deze accreditatie zetten wij een traditie voort in het aanbieden van verplichte PE-onderwerpen. Wilt u een offerte over de mogelijkheden om deze training door V&A te laten verzorgen, neem gerust contact met een van onze medewerkers of stuur een e-mail naar info@vna-aa.nl.