Welkom Cornelis Kramer

17 augustus 2018 - Welkom Cornelis Kramer

Met ingang van 1 september 2018 komt drs Cornelis Kramer RA ons team versterken. In zijn functie Senior consultant Vaktechniek en Compliance zal hij invulling geven aan het uitvoeren van kwaliteitsbeoordelingen van samenstel- en controledossiers en zal hij voor accountantsorganisaties optreden als externe Compliance Officer. Ook zal hij vakinhoudelijke consultaties gaan verzorgen. In zijn vorige rol was hij zowel Externe Accountant als Compliance Officer bij de middelgrote accountantsorganisatie TAMEK. Daaraan voorafgaand heeft hij jarenlang gewerkt in de gemengde samenstel- en controlepraktijk van Flynth, alwaar hij ook betrokken was bij de compliance functie. Cornelis is zowel een plezierig, down-to-earth mens in de omgang als een vakinhoudelijke senior professional. 

Zoals Cornelis Kramer zelf aangeeft: “Het geeft mij veel voldoening om op een persoonlijke en coachende wijze kantoren en personen beter te maken in het beroep en ik heb er veel zin om in mijn nieuwe uitdaging bij V&A invulling te geven aan de ambitie “Elke dag een beetje beter”.”

Je begrijpt dat we daarom blij zijn met zijn overstap naar V&A en de bijdrage die hij zal gaan leveren aan het verder verbeteren van het accountantsberoep. We wensen Cornelis veel plezier en succes in zijn nieuwe rol. Cornelis zal met ingang van 1 september 2018 bereikbaar zijn via cornelis@vna-aa.nl en 06-24503490.