Welkom Kees Roozen

17 juli 2021 - Welkom Kees Roozen

Met ingang van 1 september 2021 komt drs Kees Roozen RA ons team versterken. In zijn functie Directeur Vaktechniek en Compliance zal hij invulling geven aan het uitvoeren van kwaliteitsbeoordelingen van controledossiers, vakinhoudelijke consultaties gaan verzorgen en zal hij trainingen geven. Met Kees versterken wij ook onze kennis en expertise op het gebied van externe verslaggeving (IFRS en NL-GAAP).

In zijn vorige functie was Kees ruim 6 jaar werkzaam als Director bij KPMG DPP (Department of Professional Practice). Daaraan voorafgaand was Kees bijna 5 jaar Directeur Vaktechniek bij RSM Nederland. Ook heeft Kees circa 16 jaar werkervaring als (senior) manager bij PwC en Deloitte.

Met zijn ruime staat van dienst in de accountancy brengt Kees een schat aan ervaring mee, die hij met veel plezier zal inzetten voor de klanten van V&A. De ambitie van Kees past goed bij de filosofie van V&A: andere accountants elke dag een beetje beter maken. Binnen KPMG deed hij dat voor KPMG-accountants; vanaf 1 september doet hij dat voor V&A klanten.

Wij zijn erg blij met zijn overstap naar V&A en de bijdrage die hij zal gaan leveren aan het verder verbeteren van het accountantsberoep. We wensen Kees veel plezier en succes in zijn nieuwe rol. Kees zal met ingang van 1 september 2021 bereikbaar zijn via kees@vna-aa.nl