E-learning

V&A » Training » E-learning

Onze filosofie ten aanzien van trainingen

Missie en motto

V&A Accountants Adviseurs (hierna: V&A) heeft de status “Erkende onderwijsinstelling”. Om te begrijpen tegen welke achtergrond V&A haar dienstverlening verzorgt starten we met onze missie: “Met onze dienstverlening willen we bijdragen aan een betere (accountants)wereld”. Om deze missie handen en voeten te geven, is ons motto: ‘Elke dag een beetje beter’. Wij hebben de overtuiging dat de vele kleine stapjes van elke dag op de langere termijn een enorm effect hebben. Daarmee kunnen onze klanten wat zij leren van onze dienstverlening verankeren in de dagelijkse cultuur, en daarmee in het werkproces. Wij geven deze missie vorm in onze dagelijkse werkzaamheden voor zowel de grotere als de kleinere accountantskantoren en zowel gericht op de auditdienstverlening als op de non-auditdienstverlening van kantoren.

Trainingen zijn een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. In de trainingen hanteren wij voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk (bijvoorbeeld casuïstiek). Ook achten wij het werken met verschillende werkvormen zeer zinvol.

AAA learning

In 2016 is V&A gestart met het online aanbieden van trainingen. Onze AAA learning (Anywhere, Anytime, Anyhow) infrastructuur faciliteert het leren met gebruikmaking van verschillende technieken, waaronder het gebruik van geluids- en video-opnames.

Online learning van V&A bestaat uit onder meer de volgende varianten:

  • E-learning (vraag en antwoord)
  • Online learningmodules (theorie, voorbeelden, toetsvragen)
  • Blended learning

Een korte beschrijving van deze drie varianten.

De e-learningmodules bestaan uit toepassingsgerichte toetsvragen terwijl online-learningmodules ook theorie en voorbeelden bevatten. Korte trainingen die kunnen worden gevolgd op een tijdstip en locatie die de deelnemer zelf bepaalt. In deze trainingen staat de ‘toepassing van de theorie’ centraal zodat de deelnemer snel de theorie in de eigen praktijksituaties kan toepassen. De trainingen worden ontwikkeld door docenten die ruime ervaring hebben met de betreffende theorie en de toepassing ervan in praktijksituaties.

Wij bieden naast generieke online-learnings ook speciaal op klantwensen afgestemde online-learning over uiteenlopende onderwerpen aan. In deze laatste categorie online-learnings staan dan bijvoorbeeld de kantoor specifieke procedures en sjablonen centraal. Een blended learning betreft een combinatie van online learning of e-learning en klassikale training met daarnaast een spelelement.

Hoe het werkt

Via de onderstaande link kom je uit in de cursus catalogus van V&A. Hierin kun je een keuze maken uit ons aanbod online-learning en e-learning.

V&A Catalogus

Voor meer informatie of vragen:

Mocht je meer informatie wensen over onze trainingen of heb je vragen over een training, stuur dan een e-mail met je vraag of verzoek naar trainingen@vna-aa.nl. Ook kun je met ons telefonisch contact opnemen:

V&A (vaste lijn):071 36 15 800

Technische ondersteuning:06 57 01 50 84   Vera Bik

Inhoudelijke ondersteuning:06 57 04 43 92   Alex Boxum

Nieuw verschenen boek

Nieuw Boek

Persoonlijke bespiegelingen van V&A Professionals (2018)

Bestel nu het boek!

Contact informatie

V&A
Jonckerweg 15
2201 DZ Noordwijk
Tel: 071 36 158 00
Meer contact  twitter