Controlestandaarden

VERWACHT: De herziene standaard 315

Deze – soms toch al pittige- standaard is recent gewijzigd. Wat houden de wijzigingen in? En wat betekenen ze precies voor de praktijk? De deelnemer neemt kennis van de wijzigingen en oefent met het toepassen van de herziene standaard in praktijksituaties.

Met het volgen van deze module is ongeveer 1,5 uur gemoeid.

VERWACHT: Onderhanden projecten en controle opdrachten – € 69,00 (excl. BTW)

In deze learning komen zowel de relevante RJ standaarden als NV COS standaarden aan de orde. Onderhanden projecten is een complex onderwerp. Met behulp van samenvattingen van de regelgeving, praktijkvoorbeelden en een toets met uitwerking wordt dit onderwerp praktisch uitgelegd.

Herziene Standaard 540 online learning – € 99,00 (excl. BTW)

Standaard 540 is recent gewijzigd. De wijzigingen zijn reeds van toepassing voor controles over boekjaar 2020. Deze online learning behandelt deze belangrijke wijzigingen aan de hand van een tweetal podcasts, praktijkvoorbeelden en een toets met uitgebreide feedback op de gegeven antwoorden.

Demo beeld en geluid bij de COS – € 0,00 (excl. BTW)

In deze demo van de training “Beeld en geluid bij de COS” zijn de eerste twee films opgenomen van de reguliere online training en kun je gratis kennismaken. Na aanmelding is de demo 10 dagen beschikbaar. De volledige training bestaat uit meer dan 30 filmpjes, waarbij per filmpje de hoofdlijnen van één Controlestandaard worden toegelicht. De volledige training kost € 99,- (excl. btw) en geeft toegang tot meer dan 6 uur aan film- en presentatiemateriaal. Na aanschaf van de training heb je een jaar toegang tot deze content.

Beeld en geluid bij de COS (200-720) – € 99,00 (excl. BTW)

Met deze online COS-learning heb je snel beeld en geluid bij de controlestandaarden. Je hebt een jaar lang toegang tot ruim 6 uur aan film- en presentatiemateriaal. De online training is bijzonder nuttig als voorbereiding op een kantoortoetsing, een vaktechnisch overleg, de verplichte kennistoets of bijvoorbeeld als onderdeel van het on-boardingprogramma voor nieuwe medewerkers.

Podcast NV COS 540- nieuw – € 45,00 (excl. BTW)

De controle van schattingen en daarmee samenhangende toelichtingen is grondig herzien door wijzigingen in standaard ISA 540. Dit heeft geleid tot een nieuwe standaard NV COS 540. De wijzigingen moeten onder meer leiden tot een hogere kwaliteit van de controle van schattingen. In deze podcast staan de belangrijkste vereisten en wijzigingen ten opzichte van de vorige versie van NV COS 540 centraal. De podcast duurt ongeveer een half uur.