Specialties / overig

Online Learning Praktijkgerichte toepassing samenstellingsopdrachten (NVCOS 4410) – € 99,00 (excl. BTW)

In deze online learning wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden en regelgeving NV COS 4410 “Samenstellingsopdrachten” behandeld. Naast dat Standaard 4410 in deze training centraal staat komt ook de praktijkhandreiking 1136 en de brochure risicogericht samenstellen aan de orde. De training bestaat uit praktijkvoorbeelden, samenvattingen van de regelgeving en een toets met uitgebreide feedback. De deelnemer ontvangt bij een voldoende resultaat een deelnamecertificaat. De training is breed opgezet en kent als doelgroep: accountants (i.o.) die opdrachten onder NVCOS 4410 uitvoeren..

Gerechtelijke uitspraak Imtech – € 49,00 (excl. BTW)

Een belangrijke recente tuchtzaak is de zaak Imtech. Belangrijk omdat hieruit essentiële leerpunten zijn te destilleren voor de dagelijkse praktijk. Deze podcast en de bijbehorende PowerPoint stellen je in staat de leerpunten snel eigen te maken.

Gerechtelijke uitspraken accountants uitgebreid abonnement – € 275,00 (excl. BTW)

Deze nieuwe training gaat over gerechtelijke uitspraken over accountants. Deze training bestaat uit zaken die aan de hand van een (korte) podcast en een PowerPoint worden toegelicht.

Elke twee weken verschijnt tenminste één nieuwe podcast met PowerPoint.  In totaal streven we er naar om zo’n 25-30 zaken te behandelen. Deelnemers krijgen automatisch een notificatie wanneer er een nieuwe zaak verschijnt in deze module. De training stelt de deelnemers in staat vrij snel de uitspraken te doorgronden en er eventuele leerpunten uit te destilleren voor de eigen praktijk.

Demo gerechtelijke uitspraken accountants – € 0,00 (excl. BTW)

In deze demo van de learning “gerechtelijke uitspraken accountants” is de eerste podcast opgenomen van de reguliere online learning en kun je gratis kennismaken. Na aanmelding is de demo 10 dagen beschikbaar. De demo geeft een beeld van de daadwerkelijke modules over gerechtelijke uitspraken. Zie hiervoor onderstaand in onze catalogus.

Online learning gerechtelijke uitspraken accountants – € 99,00 (excl. BTW)

Met deze online learning kun je je 7 belangrijke recente gerechtelijke uitspraken over accountants snel eigen maken.

De online learning bestaat uit 7 podcasts waarbij elke podcast aan de hand van slides een uitspraak samenvat. Per zaak wordt ingegaan op de context van de klacht, de klacht zelf maar ook welke conclusies (leerpunten) en overwegingen een rol spelen in de betreffende zaak. Deze module bevat ongeveer anderhalf uur aan podcastmateriaal. Aan de hand van de podcasts en slides is het relatief eenvoudig de lessons learned te verzamelen voor je eigen organisatie. 

4400N – € 199,00 (excl. BTW)

In deze online learning wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden en regelgeving NV COS 4400N “Opdrachten tot het verrichten van overeengekomen specifieke werkzaamheden” behandeld.

De training bestaat uit praktijk-voorbeelden, samenvattingen van de wetgeving en een toets met uitgebreide feedback. De deelnemer ontvangt bij een voldoende resultaat een deelnamecertificaat. De training is breed opgezet en kent als doelgroep: accountants (i.o.) die opdrachten onder 4400N uitvoeren.

Verwacht aanbod

4400N e-learning – € 59,00 (excl. BTW)

De e-learning behandelt aan de hand van een aantal vragen de NV COS 4400N. Op de vragen wordt een uitgebreide feedback gegeven.

Verwachte publicatiedatum:
medio 2021

VGBA in de praktijk – € 69,00 (excl. BTW)

De e-learning behandelt aan de hand van een aantal vragen de VGBA. Op de vragen zijn grotendeels gebaseerd op praktijksituaties en zijn voorzien van een uitgebreide feedback.

Verwachte publicatiedatum:
medio 2021

Klik op een training om je aan te melden!

Voor meer informatie of vragen:
Mocht je meer informatie wensen over onze trainingen of heb je vragen over een training, stuur dan een e-mail met je vraag of verzoek naar trainingen@vna-aa.nl. Ook kun je met ons telefonisch contact opnemen:

Technische ondersteuning:06 57 01 50 84Annewieke Sukking
Inhoudelijke ondersteuning:06 57 04 43 92Alex Boxum