Compliance

V&A » Consulting » Compliance

Compliance

De behoefte aan ondersteuning op compliance gebied kan divers van aard zijn. V&A biedt u onder meer de volgende mogelijkheden:

  • Het schrijven van een compliance jaarverslag;
  • Het optreden als of het bieden van ondersteuning aan compliance officer;
  • Het uitvoeren van kantoorinspecties en het rapporteren over de uitkomsten aan het bestuur.

Een voorbeeld quick scan, gebaseerd op de uitkomsten van een onderliggende vragenlijst:


Compliance community

Accountantskantoren (en daarmee ook hun compliance-officers) hebben met enige regelmaat te maken met niet alledaagse vraagstukken. De V&A Compliance Community is speciaal bedoeld om met elkaar over deze niet alledaagse vraagstukken na te denken. Per keer bespreken we één of twee (deel)onderwerpen. Soms primair audit-gerelateerd, soms juist uit de non-auditpraktijk.

De deelnemers hebben de mogelijkheid om onderwerpen voor een volgende bijeenkomst in te dienen.

V&A coördineert de bijeenkomst en leidt het onderwerp in. Vervolgens faciliteren wij gesprekken in kleinere groepjes dan wel plenair. Steeds met als doel om van elkaar te leren. En om vervolgens ook het geleerde in de praktijk toe te passen, op het moment dat zich een soortgelijk vraagstuk voordoet.

Bij eerdere bijeenkomsten waren vertegenwoordigers van de kleinere en ook van de grotere kantoren aanwezig, waarmee vanuit verschillende gezichtsvelden werd gereflecteerd op de onderwerpen. Dit kwam het leereffect ten goede!

Meer informatie kunt u vinden onder het menu trainingen, https://www.vna-aa.nl/training/open-inschrijvingen.aspx of neem gerust contact op met Alex Boxum (Alex@vna-aa.nl)

Nieuw verschenen boek

Nieuw Boek

Persoonlijke bespiegelingen van V&A Professionals (2019)

Bestel nu het boek!

Contact informatie

V&A
Jonckerweg 15
2201 DZ Noordwijk
Tel: 071 36 158 00
Meer contact  twitter